Kde je nejkrásnější místo na světě? A dá se to o nějakém místě vlastně říct?

Byl jednou jeden Zajíc a toho hrozně zajímalo, jestli je zrovna ta jejich louka nejkrásnějším místem na světě. Ostatní zvířátka byla s loukou navýsost spokojená, ale jemu to stále vrtalo hlavou. Co když je to někde ještě lepší? A tak se vydal na cesty, prozkoumat svět a najít odpověď na tuhle zapeklitou otázku.

Nejkrásnější místo na světě Petr HoráčekCo všechno cestou viděl a na co nakonec přišel, to se dozvíte v nejnovější knize Petra Horáčka NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTO NA SVĚTĚ. Kniha o domově, dobrodružství, ale hlavně o přátelství vychází ve velkém formátu, vyniknou tak typické Horáčkovy celostránkové ilustrace. Určena je nejmladším čtenářům a nebo předškolním dětem, kterým mohou předčítat dospělí. Děti se knihou nejen pobaví, ale její závěr vybízí i k následnému rozmlouvání nad jejími tématy.



Ukázka:

Nejkrásnější místo na světě Petr Horáček

Nejkrásnější místo na světě Petr Horáček

Prohlédněte si další knihy Petra Horáčka: Papuchalk Petr , O myšce, která se nebála , Jak myška snědla měsíc.

Nejkrásnější místo na světě Petr Horáček

Nejkrásnější místo na světě Petr Horáček

Petr HoráčekPetr Horáček je česko-anglický výtvarník a úspěšný autor mnoha dětských knih, které byly přeloženy do mnoha jazyků a vyhrály řadu mezinárodních cen. Žije a pracuje ve Velké Británii. V Portále vyšly jeho úspěšné knihy Papuchalk Petr, Husa Líza, O myšce, která se nebála a Jak myška snědla měsíc.

Knihu Nejkrásnější místo na světě zakoupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru