Pan Baf, to je rozverný kocour ilustrovaný Petrem Horáčkem

Žil byl jednou jeden kocour. Na všechny rád bafal, tak mu říkali PAN BAF! Roztomilý příběh o rozverném kocourovi je další knihou, kterou ilustroval oblíbený výtvarník Petr Horáček.

Pan Baf obálka Koupit na e‑shopu

Představovat ilustrátora Petra Horáčka je zbytečné: Portál již vydal řadu jeho knih, u nichž figuruje jak jako autor ilustrací, tak autor textu. V případě knihy Pan Baf je však text dílem oblíbené britské spisovatelky Joyce Dunbar.

Roztomilý příběh kocourka, který miluje šprýmy a na všechny kolem bafá, až si za to vyslouží jméno Pan Baf, si zamilují děti stejně jako dospělí, jak tomu u knih s ilustracemi Petra Horáčka bývá vždy. A co panu Bafovi vrátí rozvernou náladu, když ji jednou přes zimu ztratí? To už se dozvíte v knize!

Ukázka:


Joyce Dunbar je oblíbená autorka dětských knih, některé vyšly s ilustracemi Petra Horáčka.

Petr Horáček je výtvarník a autor velmi úspěšné série dětských knih. Jeho knihy byly přeloženy do několika jazyků a vyhrály řadu mezinárodních cen. Žije a pracuje ve Velké Británii, kam se přestěhoval po studiích. V Portále vyšly jeho úspěšné knihy Papuchalk Petr, Husa Líza, O myšce, která se nebála aj.

Knihu Pan Baf koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru