Slon od Petra Horáčka

Novinka od oblíbeného autora dětských knížek Petra Horáčka, která přichází poprvé na český trh. Bohatě ilustrovaná a v tradičním velkém formátu vydaná, další krásná knížka pro malé čtenáře.

SLON; Petr Horáček;Portál; dětská kniha;ilustrovaná kniha;kniha pro nejmenší Koupit na e‑shopu

Je legrační. A veliký. Dělá spoustu nepořádku. Je to SLON. A vždycky má čas na to, aby si s tebou hrál.

Takto stručně lze charakterizovat další novinku od Petra Horáčka, výtvarníka a autora dětských knížek, určených těm nejmenším. Jeho nejnovější titul je opět plný krásných a líbivých ilustrací, které mají své obdivovatele mezi nejmenšími. Autor umí zaujmout, dokáže se naladit na strunu malého dítěte, které s radostí sleduje na velkých obrázcích SLONA, jak dělá spolu se svým lidským kamarádem spoustu skopičin. Navíc je pro dospělé neviditelný, ale pro děti, s jejich úžasným světem fantazie, je přece docela možné, že SLON vylije pomerančovou šťávu na stůl, sní koláčky, nebo vezme kamaráda do džungle na tygry. 

Díky Petru Horáčkovi a jeho knížkám si každý z nás může připomenout laskavou poetiku dětství, kdy nic nebylo nemožné a zázraky se děly na počkání.

Ukázka:

SLON; Petr Horáček;Portál; dětská kniha;ilustrovaná kniha;kniha pro nejmenší

V nakladatelství Portál vyšla série dětských knížek Petra Horáčka, které, stejně jako novinka SLON, dokáží rozzářit dětské oči a vykouzlit úsměv i na tvářích dospělých při jejich čtení.

SLON; Petr Horáček;Portál; dětská kniha;ilustrovaná kniha;kniha pro nejmenší

Přečtěte si rozhovor s Petrem Horáčkem o jeho knížkách pro děti.

SLON; Petr Horáček;Portál; dětská kniha;ilustrovaná kniha;kniha pro nejmenší

SLON; Petr Horáček;Portál; dětská kniha;ilustrovaná kniha;kniha pro nejmenšíPetr Horáček je výtvarník a autor velmi úspěšné série dětských knih. Jeho knihy byly přeloženy do několika jazyků a vyhrály řadu mezinárodních cen. Žije a pracuje ve Velké Británii, kam se přestěhoval po studiích. V Portále vyšly jeho úspěšné knihy Papuchalk Petr, Husa Líza, O myšce, která se nebála, Jak myška snědla měsíc, Nový domek pro myšku a Nejkrásnější místo na světě

Knihu SLON můžete zakoupit na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru