Dejte zvířátkům dobrou noc s leporelem Do pelíšku

Dobrou noc, medvěde! Spěte sladce, lištičky! Roztomilé leporelo pro nejmenší je další knihou známého a oblíbeného česko-anglického autora Petra Horáčka!

Do pelíšku - obálka Koupit na e‑shopu

Leporelo s výřezy a roztomilými ilustracemi od Petra Horáčka a na konci opravdová proměňující se hvězdná obloha! Víc ke knize Do pelíšku asi není třeba říkat, nechť raději promluví obrázky. 

Petr Horáček s knihami

Petr Horáček je výtvarník a autor velmi úspěšné série dětských knih. Jeho knihy byly přeloženy do několika jazyků a vyhrály řadu mezinárodních cen. Žije a pracuje ve Velké Británii, kam se přestěhoval po studiích. V Portále vyšly jeho úspěšné knihy Papuchalk Petr, Husa Líza, O myšce, která se nebála, Myška, která snědla měsíc, Nový domek pro myšku aj.

Do pelíšku - ukázka z knihy


Do pelíšku - ukázka z knihy

Prohlédněte si leporelo v krátkém videu:

Knihu Do pelíšku koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru