KDOPAK TU SPÍ? – nové leporelo od Petra Horáčka

Další pěkná knížka od oblíbeného autora a ilustrátora je určena malým spáčům.

Petr Horáček Kdopak tu spí Koupit na e‑shopu

Leporelo Kdopak tu spí? má příjemný rozměr (vejde se do kabelky), je plné schovávaček a děti v něm najdou odpovědi na jednoduché otázky.

Kdopak spí ve stromě, pod listem, v rákosí, v řece, ve sněhu? Děti si při hledání schovaných zvířátek procvičí jemnou motoriku, protože každé zvířátko je ukryto pod svojí odklápěcí „peřinkou“.

A na konci leporela není schované žádné zvíře, ale v postýlce pod peřinkou spí pihovatý, ze snu se usmívající, kluk.

Jednoduchý text si i malé děti lehce zapamatují a knížka se určitě zařadí mezi tituly, které děti znají nazpaměť, a přes to, nebo právě proto, ji budou chtít číst opakovaně. Ilustrace Petra Horáčka jsou navíc opět krásné.

Do pelíšku, Petr HoráčekDo pelíšku je další leporelo pro nejmenší.


Knihy Petra Horáčka nesmí chybět v žádné knihovně! Mají skvělé ilustrace a hlavně něžné příběhy. 
Z recenze na Databázi knih

Petr Horáček je výtvarník a autor velmi úspěšných dětských knih, které vycházejí po celém světě. Žije a pracuje ve Velké Británii, kam se přestěhoval po studiích.

V Portále vyšla celá řada jeho knih, třeba Papuchalk Petr, Husa Líza, Husa Líza a vánoční hvězda, O myšce, která se nebála, Nový domek pro myšku, Nejkrásnější místo na světě, Slon a Do pelíšku.


Petr Horáček Kdopak tu spí

Petr Horáček Kdopak tu spí

Leporelo Kdopak tu spí můžete koupit na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru