Koza rohatá a O veliké řepě: nová oboustranná pohádková kniha!

V naší řadě krásných obrazových oboustranných pohádek s ilustracemi výtvarníka Vladimíra Krále přibyl už čtvrtý kus: Koza rohatá z jedné strany a O veliké řepě z druhé!

null Koupit na e‑shopu

V Portále vyšly již tři oboustranné pohádkové knihy, „bilderbuchy“ pro malé děti s osobitými celostránkovými ilustracemi slovenského výtvarníka Vladimíra Krále: Kůzlátka, Kulihrášek a Budulínek, a Dvě pohádky, totiž Jak šlo vejce na vandr a Tři prasátka. K nim právě přibyla čtvrtá: z jedné strany najdeme známý příběh O veliké řepě, kterou táhlí, táhli, ale nevytáhli, z druhé se dočteme o drzé a hubaté koze rohaté, kterou ani medvěd nezahnal! Co tyto dvě pohádky spojuje? Poselství, že i ti nejmenší mohou přispět k velkým věcem anebo toho dokonce dokázat víc, než velcí a silní! 

Kniha je určená pro děti od 3 let.

Vladimír Král je slovenský ilustrátor, designér, scénický výtvarník a režisér animovaných filmů. Ilustroval celou řadu dětských knih.


Dvojknihu O veliké řepě/Koza rohatá koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru