Ztratily se vám děti v rudolfínské Praze? S naším gamebookem je zase najdete

Co se bude dít, když se propadnete v čase o pět set let zpátky do doby Rudolfa II.? Díky našemu gamebooku to můžete zažít takřka na vlastní kůži!

Vojta z 5. A a Klárka ze 4. C se díky kouzelnému stromu propadnou do Prahy v době Rudolfa II. Jak to? Co to? A co se bude dít dál? To už malým čtenářům prozradí náš napínavý gamebook, který jim nejen umožní procvičit si čtení a logické myšlení, ale rovněž se v ní seznámí s množstvím zajímavých informací z české historie.

Gamebook není běžná kniha, která se čte nudně od první do poslední stránky. Gamebook má na každé stránce přichystaný úkol, který musí čtenář vyřešit, aby věděl, na jaké stránce příběh pokračuje.

Renata Šindelářová je redaktorka, spisovatelka a blogerka. Převážně se věnuje beletrii, živí ji i kurzy tvůrčího psaní.

Podívejte se na ukázky:

Ztraceni v rudolfinské Praze můžete koupit na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru