Vánoční první čtení s příběhem, který vás dojme

Zuzana Pospíšilová je jedna z nejplodnějších současných autorek pro děti. V edici První čtení s ní malí čtenáři řešili Záhady školní půdy, v knize Vánoční hvězda a splněná přání se příběh začíná v dětském domově u malé Idy. Své největší vánoční přání si nechává pro sebe. Mít rodiče.

Magii Vánoc a splněných přání nejen díky padající hvězdě, to vše mohou děti zažít s příběhem Vánoční hvězda a splněná přání. Zuzana Pospíšilová je autorkou úspěšné série o školním strašidle Radílkovi nebo souboru hádanek pro školní a předškolní děti.

V knížce Vánoční hvězda a splněná přání se protne touha malé Idy z dětského domova s přáním manželů Andělových po dítěti. Jak to dopadne?

Čtěte také: Svět plný hádanek pro školáky

Ukázka:

Knihu koupíte v našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru