Chopte se pastelek a do boje! Vyšel sešit na čmárání od Hervého Tulleta

Francouzského umělce Hervého Tulleta jistě dobře znají všichni milovníci barev. Jeho knížky Knížka a Barvy, ač určené pro nejmenší, stále zaručeně svou neotřelou jednoduchostí baví i dospělé. A jsme si jisti, že u nového sešitu Souboje barev tomu nebude jinak!

Souboje barev, Hervé  Tullet


Všechny učili, že do knížek se nemá psát, kreslit ani čmárat. Ale u knížky na čmárání Souboje barev to v žádném případě neplatí. Ačkoliv totiž na první pohled možná vypadá jako knížka, je to spíše sešit - a do těch už se čmárat smí! Odložte tedy zábrany, chopte se pastelek, fixů či čehokoliv jiného a pusťe se do boje zelených paňáčků proti červeným nebo červených rytířů proti modrým, projeďte bludiště, vysekejte zahradu od trní nebo pobijte komáry - že si nedovedete představit, jak něco takového provést pastelkami? Nevadí, pochopíte to hned! A když už budete mít soubojů dost, klidně si jen tak vybarvujte. Protistresový účinek stoprocentně zaručen!

Ukázky:


Knížka, Hervé TulletKnížka pobaví nejen děti ale i dospělé.


Hervé Tullet je francouzský umělec, autor řady knih pro děti. V Portále vyšla jeho Knížka a Barvy.

Sešit Souboje barev koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru