První čtení se rozrostlo o Polární pohádku

Neotřelou pohádku z pera Daniely Krolupperové vyzdobila poetickými ilustracemi Michaela Bergmannová a před vámi leží skvostný kousek. Laskavý příběh, neokoukané prostředí, spousta zvířátek a také barvami protkaný sněhový sever.

Lechtiví lachtani, tuliví tuleni, polární medvěd i polární liška. Sněhová vločka neposlechne maminku a na své cestě zpátky uvidí a uslyší spoustu zajímavého. Bude bavit jak předčítače, tak naslouchající a začínající čtenáři si s ní hravě poradí.

Daniela Krolupperová už je zavedenou autorkou. Její série bylinkových pohádek má čtvrtý přírůstek, jak Toník překročil bludný kořen. A edici První čtení obohatila knihou Polární pohádka. Tentokrát si můžete její text vychutnat s hravými a poetickými ilustracemi Michaely Bergmannové.

Můžete se podívat i na krátké osvěžující video.

Tuto i další knihy Daniely Krolupperové naleznete na našem e-shopu.


Ukázka:

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru