Březnový Den D

18. března uplyne už 38 let od úmrtí Ericha Fromma. My při této příležitosti vyhlašujeme březnový Den D, který bude probíhat už od pátku 16. až do neděle 18. února a vy v těchto dnech budete moci nakoupit na našem e-shopu a v pátek i v knihkupectvích vše kromě e-knih se slevou 20 %!

Erich Fromm byl jeden z nejvýznamnějších a nejvýraznějších filozofů a psychologů 20. století. 23. března uplyne 118 let od jeho narození a 18. března 38 let od jeho úmrtí.

Na jeho počest vyhlašujeme na našem e-shopu Den D, kdy můžete se slevou 20 % nakoupit vše kromě e-knih, a to od pátku 16. do neděle 18. března. V pátek 16. 3. budete moci se slevou nakoupit i v našich pražských knihkupectvích.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru