Přeneste se do Provence s pohádkou Taje olivového háje

Nová pohádka Daniely Krolupperové nás zavede do slunné Provence mezi tamní víly, které se snaží udělat dobrý skutek. Povede se jim to?

Studený mistrál zanesl do jedné opuštěné zahrady na pobřeží Provensálska vílu z hor a vílu z levandulové zahrady. A když se pak spřátelí ještě s vílou z místní vesnické kavárny a olivového háje, je na dobrodružství zaděláno: podaří se jim najít majitele opuštěných brýlí, které leží v zahradním altánu a vykonat tak dobrý skutek, který zažene Smutek? To se děti dozvědí v této knížce krásně ilustrované Evou Chupíkovou. Seznámí se i s různými informacemi o Provence, nádherném regionu na jihu Francie.

Kniha je určena dětem mladšího školního věku.

Daniela Krolupperová je překladatelka a známá autorka pohádek a knih pro děti. Portál vydal již několik jejích titulů, z nichž nejoblíbenější jsou „bylinkové pohádky:“ Zákeřné keře, Rybí sliby, Mizící Hmyzíci a Jde sem lesem. Kromě toho si oblibu získala i knížka prvního čtení Polární pohádka nebo pohádka O modrém světle.

Rozhovor o Zákeřných keřích s Danielou Krolupperovou si můžete přečíst zde.


Knihu Taje olivového háje kupujte na našem e-shopu.

Ukázka:

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru