Počtář Pepík Popleta pomůže s malou násobilkou

Nový pracovní sešit od Ivy Novákové je tentokrát zaměřen na procvičování malé násobilky. Děti mohou luštit tajenky, řešit kvízy, vybarvovat obrázky podle výsledků a spolu s Pepíkem a strašákem cestovat po světě. Zábavné procvičování násobilky je spojeno s dobrodružným příběhem, ke kterému se děti musejí dopočítat.

Počtář Pepík Popleta, Iva NovákováPepík z pracovního sešitu Počtář Pepík Popleta je opravdu trochu popleta a leccos v matematice nebo pravopise se mu plete. Povede se mu ale získat kouzelné pero a pastelky a pak se začnou dít divy: Pepík si namaluje strašáka, se kterým začne cestovat a dostane se tak například do Yellowstonského národního parku, na nejvyšší horu světa, navštíví Pompeje, Velkou čínskou zeď, zahřeje se na Kanárských ostrovech…

Ukázky:



Iva Nováková je absolventka střední odborné školy výtvarné, zaměřuje se na tvorbu pro děti. Je autorkou zábavných a didaktických doplňovaček, hádanek, omalovánek a vystřihovánek.

Pracovní listy Ivy Novákové: Zázračná proměna opičky Pepiny, Zábavný pravopis, Víš, co čteš?, Čtu a vím o čem, Počítej a lušti, Anglicko-české doplňovačky, Hurá do školy, Poznej s námi Česko, První čtení s počítáním, S penězi si poradím.

Pracovní sešit Počtář Pepík Popleta koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru