Jak myška snědla měsíc, další knížka od Petra Horáčka

Novinka od Petra Horáčka je velkoformátová, krásná, s průřezy a výřezy poetická knížka pro malé i větší čtenáře. Prohlížet a číst si ji budete stále dokola.

Petr Horáček, Jak myška snědla měsíc

V novince Jak myška snědla měsíc je hlavní hrdinkou opět malá myška. Co se stane, když se malé myšce splní přání a z nebe spadne kousek voňavého měsíce? Myška si z něj ukousne. Jak to ale dopadne? Bude měsíc ještě někdy kulatý? Co na to kamarádi? Koukněte se myší dírou!


Ukázka:

S Petrem Horáčkem se budete opět moci setkat na Světu knihy 2020.

Petr Horáček je výtvarník a autor velmi úspěšné série dětských knih. Jeho knihy byly přeloženy do několika jazyků a vyhrály řadu mezinárodních cen. Žije a pracuje ve Velké Británii, kam se přestěhoval po studiích. V Portále vyšly jeho úspěšné knihy Papuchalk Petr, Husa Líza, O myšce, která se nebála aj.

Marie Těthalová, redaktorka a překladatelka knížek Petra Horáčka, právě zkoumá, zda má novinka skutečně průřezy.

Knížku Jak myška snědla měsíc můžete koupit na našem e-shopu

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru