V leporelu O zajíčkovi zve Petr Horáček malé čtenáře do lesa

Známý autor a ilustrátor má pro nejmenší čtenáře další leporelo, ve kterém se děti společně s malým zajíčkem podívají mezi lesní zvířátka.

Petr Horáček; O zajíčkovi; Little Bunny; leporelo; knížka pro nejmenší; ilustrovaná knížka; dětská knížka Příběh novinky Petra Horáčka O ZAJÍČKOVI je jednoduchý, jedná se koneckonců o knížku pro ty úplně nejmenší děti, které budou zajímat hlavně krásné autorovy ilustrace. Malý zajíček se sám vydá na průzkum lesa a cestou potkává jeho obyvatele. Vidí poletovat ptáčky v korunách stromů, potká usměvavého medvěda, ale i nebezpečnou lišku nebo sovu, která mu krouží nad hlavou. Ale nakonec se samozřejmě šťastně shledá se svojí zaječí maminkou.

Stránky leporela jsou z pevného tvrdého papíru, tedy se není třeba bát poškození knížky při manipulaci dětskými prstíky, a obsahují i různě tvarované výřezy, takže se ilustrace z jedné stránky objevují v příběhu i na několika místech, přesně tak, jak to malé děti milují.

Vhodné pro děti od 2 let.

Ukázka:

Petr Horáček; O zajíčkovi; Little Bunny; leporelo; knížka pro nejmenší; ilustrovaná knížka; dětská knížka

Velké ilustrace Petra Horáčka na vaší zdi? Pořiďte si Kalendář Petra Horáčka na rok 2024!

Petr Horáček; O zajíčkovi; Little Bunny; leporelo; knížka pro nejmenší; ilustrovaná knížka; dětská knížka

Petr Horáček je český ilustrátor žijící ve Velké Británii. Vystudoval Střední odbornou výtvarnou školu Václava Hollara a Akademii výtvarných umění v Praze. Po jejím dokončení odešel do Anglie. Jeho knihy pro děti znají malí čtenáři z desítek zemí světa, získal za ně řadu prestižních ocenění. V Portálu vyšly jeho knihy Papuchalk Petr, Husa Líza, Nejkrásnější misto na světě, Jak myška snědla měsíc, O myšce, která se nebála, Nový domek pro myšku, Husa Líza a vánoční hvězda, Slon, Nejlepší dárek, Motýlek, motýl, O sovičce a dětská leporela Do pelíšku a Kdopak tu spí?

Leporelo O ZAJÍČKOVI můžete zakoupit na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru