Navštivte Portál na Světu knihy

Už příští týden, od 11. do 14. května, proběhne na výstavišti v pražských Holešovicích tradiční veletrh Svět knihy. Portál na něm samozřejmě nebude chybět. Co jsme si pro vás přichystali?

Tento rok se veletrh bude konat v Křižíkových pavilonech, Portál naleznete na místě KE 204.

Celkem se můžete těšit na čtyři akce s našimi autory. 

  • Ve čtvrtek od 12 hodin se můžete těšit na besedu s ilustrátorkou a autorkou Vendulou Hegerovou, a to v pavilonu Rosteme s knihou.
  • V pátek od 10 hodin budou autorka Olga Stehlíková a ilustrátorka Galina Miklínová představovat knihu Mehlo, Šika, Kňuba a Motora, rovněž v pavilonu Rosteme s knihou.
  • V sobotu od 11 hodin budeme besedovat s ilustrátorem a autorem Petrem Horáčkem, rovněž v pavilonu Rosteme s knihou.
  • A konečně v sobotu od 17 hodin proběhne panelová diskuze s Tomášem Morávkem, autorem knihy Nebuď p*ča, a spisovatelkami a psycholožkami Petrou Štarkovou a Pavlou Kouckou, a to na téma Jak zanechat v dětské duši stopy, ne rány: výchova, která neubližuje. Konat se bude v Profesním fóru.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru