Knihy pro (d)uši

Rádi byste si přečetli novinku z Portálu, ale nemůžete si najít čas a klid na čtení? Trávíte hodně času za volantem a nudí vás poslouchat zaměnitelné rozhlasové stanice? Nebo chcete smysluplně využít pobyt v MHD nejen k přepravě z bodu A do bodu B? A nebo na ta písmenka už pořádně nevidíte?


Pro všechny tyto situace se budou hodit nové audoknihy z Portálu.  V úzké spolupráci s renomovaným vydavatelstvím audioknih Tympanum připravil knihy určené k poslechu místo k četbě. Z CD přehrávačů na vás budou knihy mluvit hlasy profesionálních hereček i herců, ve vzácných případech přímo hlasem autora (jako např. nejnovější audiokniha Ladislava Heryána – Exotem na této zemi). 


Pro dětské posluchače je určena audiokniha Jde sem lesem od Daniely Krolupperové. V ní se s malým Toníkem (a s Andreou Elsnerovou, která knihu načetla) vydávají na venkov k babičce, překročí bludný kořen a ztratí se v lese. S pomocí lesních panenek a skřítků hledají cestu z tajemného hvozdu a během ní se dozví něco nejen o užitečnosti květin - léčivých bylinek, ale i o sobě.



Druhou novinkou je populárně naučná kniha Heinz-Petera Röhra Nedostatečný pocit vlastní hodnoty (čte Ilja Kreslík). Určena je zejména pro psychology, terapeuty a čtenáře se zájmem o seberozvoj a duchovní růst.


Trojici uzavírá Ladislav Heryán a jeho Exotem na této zemi. Salesiánský kněz a pedagog čte svá zamyšlení nad setkáváním s lidmi, jejich radostmi i strastmi a vypráví o Božím milosrdenství, které hledá a nachází nejen v podobenstvích a poselstvích z Bible, ale právě v příbězích lidí povětšinou z okraje společnosti. A ke stejnému hledání povzbuzuje i své posluchače (čte Ladislav Heryán).


Audioknihy si můžete objednat přímo v e-shopu Portálu, zakoupit a odnést z jednoho z našich knihkupectví (Klapkova nebo Jindřišská ulice v Praze) a nebo v prodejní síti Kosmas.




Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru