Komiksový úvod do psychologie konečně v češtině

Uznávaný komiksový autor spolu s oceňovaným psychologem vytvořili čtenářsky atraktivní úvod do komplexního a mnohdy komického světa psychologie.

Psychologie - komiksový úvodPsychologie se zabývá studiem lidského chování a prožívání. Je to seriózní a smysluplná disciplína, která nám nabízí vědecky podložené poznatky o tom, jak se mysl orientuje v sobě i ve světě. Komiksový umělec Grady Klein a psycholog Danny Oppenheimer navíc ukazují, že studium psychických jevů může být velká zábava. Dalo nám ostatně slintající psy nebo zamilované muže na vratkém mostě.  

Komiksový úvod do psychologie nabízí detailní pozorování lidského poznání, stresu, emocí či motivace. Pro studenty a všechny zvídavé čtenáře je vtipným průvodcem po cestách, jimiž nás náš mozek vede skrze nesmírnou komplexnost prostředí a kde si z nás občas i pěkně vystřelí.

Grady Klein je komiksový kreslíř, animátor a autor mnoha úspěšných komiksových úvodů do nejrůznějších oblastí.

Danny Oppenheimer, PhD., je profesorem psychologie a společenských věd na Carnegie Mellon v Pensylvánii a nositelem Ig Nobelovy ceny za literaturu v roce 2006.


Ukázka:

Psychologie - komiksový úvod ukázka

Knihu Psychologie - Komiksový úvod koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru