Toníkův zlý sen – jak se vypořádat příběhem s nočními můrami dětí

Malého Toníka trápí noční můra. Řítí se na něj obrovské černé náklaďáky a on se vždycky hrůzou vzbudí. Jak se mu povede přespat v klidu u babičky? A co když právě babička má na zlé sny lék?

Ben Furman psycholog Toníkův zlý sen noční můry u dětíSnad každý rodič někdy utišoval své dítě probuzené hrůzou z děsivého snu. Finský psycholog Ben Furman umí s dětmi báječně pracovat a příběh Toníkův zlý sen napsal právě pro takové děti a jejich rodiče. Nejenže to dobře dopadne a to díky babičce, ale v knížce určené dětem 3-6 let najdete na konci i krátký text pro dospělé, jak s opakujícími se zlými sny u dětí pracovat a co je může způsobovat. Přičtěte k tomu nádherné ilustrace a máte v ruce krásnou a navíc potřebnou knihu do dětské knihovničky. 

Má vaše dítě zlé sny? Přečtěte si, jak s nimi naložit! 


Přeložila Johana Sandqvist.

Ben Furman je finský psychiatr, psychoterapeut a kouč, jeden z inovátorů v přístupu zaměřeném na řešení. Ve Finsku má svůj televizní pořad, je mezinárodně uznávaným odborníkem. Jeho publikace byly přeloženy do mnoha jazyků. Česky vyšly jeho knihy Nikdy není pozdě na šťastné dětství a Nikdy není pozdě na spokojený tým.

Ben Furman psycholog Toníkův zlý sen noční můry u dět

Knihu Toníkův zlý sen koupíte v našem e-shopu

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru