MOTIVACE NA KAŽDÝ DEN - VZDUCH

Vzduch je mocná propojující síla, která nás všechny sjednocuje, protože jej vdechujeme a vydechujeme. Když se pravidelně napojujeme na element vzduchu, zcela přirozeně tím čistíme a oživujeme své mentální schopnosti. Máme jasnější hlavu, vidíme věci více z nadhledu a cítíme inspiraci. Element vzduchu můžeme vědomě pozvat do svého života prostřednictvím svého dechu. Sledujte svůj dech. Je mělký nebo hluboký? Kde se koncentruje? V břiše, nebo spíš v oblasti hrudníku? Sledujte vzduchu, jak vchází do vašeho těla a zase u něj vychází. Jak proudí vašimi plícemi. Vnímejte svůj hrudník, jak stoupá a klesá. Představujte si, že s každým nádechem  do vás proudí mocná životodárná síla.  Nejen do vašich plic, ale do celého těla. A představujte si, že s každým výdechem z vás  vystupuje to, co už v životě nepotřebujete.


Blanka Vun Kannon 

pracovala jako auditorka ve fi rmách v ČR a USA, než si prošla osobní zkušeností vyhoření, které ji v třiceti sedmi letech přimělo zcela změnit svůj život. Stala se lektorkou feng-šuej a pomáhá ženám všech generací začít si více věřit, nebát se změny a vytvořit si domov a život podle svých představ. Napsala o tom knihu Návrat domů (Smart Press, 2019).

Placená zóna

Blanka Vun Kannon

pracovala jako auditorka ve fi rmách v ČR a USA, než si prošla osobní zkušeností vyhoření, které jí v třiceti sedmi letech přimělo zcela změnit svůj život. Stala se lektorkou feng-šuej a pomáhá ženám všech generací začít si více věřit, nebát se změny a vytvořit si domov a život podle svých představ. Napsala o tom knihu Návrat domů (Smart Press, 2019).