Online archiv

Autor: Janette Šimková

Jak ovládnout umění rovnováhy

Janette Šimková, 12/2019
Jistě jste se nejednou přesvědčili, že dostat se do rovnováhy vám dalo řádně zabrat. Už jen samotné přemýšlení, co by vás do ní uvedlo, může být náročné zadání.

Jak umožnit vlastní individualitě proniknout navenek

Janette Šimková, 11/2019
Při své práci doprovázím lidi k tomu, aby naplno prožili jeden nesmírně důležitý moment. Týká se to něčeho velmi jednoduchého a přitom nesmírně složitého zároveň: umožnit vlastní individualitě, aby pronikla navenek a ukázala se světu.

Jak nebýt obětí menší lásky, než si zasloužíte

Janette Šimková, 10/2019
Když jsou ženy zneužívány muži nebo když zneužívají samy sebe, stává se jim ta situace natolik důvěrně známou, až jim připadá normální.

Chceš mít pravdu, nebo vztah?

Janette Šimková, 9/2019
Už jsem se setkala s tolika univerzálními vzorci pro vytvoření dokonalého vztahu, že kdyby spolehlivě fungovaly, každý člověk by byl před zlobou zachráněn láskou, a to velmi rychle.

Jak zvelebovat vztah

Janette Šimková, 7-8/2019
Vyslechla jsem smutné vyprávění klienta, který uvízl v odumřelém vztahu. Takový přívlastek užívám pro vztahy, kde lidé žijí vedle sebe místo spolu.

Postav hrad a neoplakávej ten starý

Janette Šimková, 6/2019
Zvu vás na malý výlet do dětství. Představte si, že vám daruji krabici dřevěných kostek. Vy z nich s nadšením postavíte hrad a svou stavbu mi hrdě ukážete.

Jak se láskyplně starat o sebe

Janette Šimková, 5/2019
Víte, co je na nejhořejší příčli žebříčku důvodů odchodu lidí ze zaměstnání? Nedostatek ocenění, když pracovníkům nikdo neprojeví účast nebo vděk za jejich snaživou práci a nepečuje o ně.

Jak mít na sebe lepší názor a dokazovat to

Janette Šimková, 4/2019
Není vůbec jednoduché nepodléhat všeobecnému tlaku, že bychom měli být nějak konkrétně ideální, skvělí, výjimeční, úžasní...

Mít radost ze života

Janette Šimková, 3/2019
Potkala jsem člověka, který byl obdařen tím, po čem všichni toužíme: láskou, bezpečím, respektem a smysluplnou prací. Přesto se přiznal, že zažívá propady do bezútěšných pocitů.

Jak podpořit svou sebedůvěru

Janette Šimková, 2/2019
Zatoužili jste být někdy silní, záhadní a neskutečně sexy? Bez ohledu na příslušnost k pohlaví je to možné díky jediné věci, která má na všechno vliv… Schválně, co to je? (Začíná to na „s“…)

Jak si zachovat klid, když svět kolem šílí

Janette Šimková, 1/2019
Možná vás to překvapí, ale 99 % z toho, na co jste dnes mysleli, je jen opakováním myšlenek z předchozího dne.