UŽ MÁTE KNÍŽKU?

Knížka je nová knížka z produkce Portálu pro děti. Není to knížka ledajaká, mít Knížku totiž znamená umět kouzlit. Knížku to naučil autor Hervé Tullet a Knížka to naučí vás. Na každé stránce vám řekne, co máte udělat. A když ji poslechnete, začnou se dít věci…




Knížka, Hervé Tullet, interaktivní puntíky

Jak kouzlení s Knížkou vypadá? Všechno začíná jedním žlutým puntíkem… a než se nadějete, ocitnete se v puntíkovém reji. Knížka vás však povede tak, abyste je všechny uhlídali. Někde bude stačit zatřást, jinde poklepat nebo fouknout… Kouzla jsou jednoduchá.

Knížka přirozeně rozvíjí pozornost, orientaci na ploše, číselné představy a zrakové vnímání předškolních dětí, připravuje pro čtení a psaní, ale rozhýbá, potěší a rozesměje i dospělé. Je víc interaktivní než kdejaká digitální hra. Knížku ve svých knihovnách ocení rodiče předškoláků, pedagogové předškolních zařízení a speciální pedagogové.

Hervé Tullet je francouzský výtvarník, ilustrátor, autor několika bestsellerů v oblasti knih rozvíjejících dětskou kreativitu.

Více o Knížce zde.

Podívejte se na video, jak Knížka funguje: http://www.youtube.com/watch?v=Kj81KC-Gm64 
Pohrát si můžete i na webových stránkách autora Hervé Tulleta: http://tullet.free.fr/ 
Rozhovor s autorem: http://www.dailymotion.com/video/xc8w04_interview-herve-tullet_creation 

Knížku koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru