Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme

Nová sada výukových projektů určená pedagogům mateřských škol vychází z prožitkového učení, pohádek, básniček, písniček i běžných situací, které v mateřské škole nastávají.

Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme Miroslava BaxováVolné pokračování úspěšného bestselleru Aby nás to spolu bavilo celý rok autorky Miroslavy Baxové. Novinka Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme přináší 8 výukových projektů pro mateřské školy, ve kterých se děti prostřednictvím různých aktivit seznamují s okolním světem.

Během školního roku se tak děti podívají pod mořskou hladinu, do šumavských lesů nebo do obydlí jejich babiček a dědečků. Ale také se naučí podělit se o své zážitky s ostatními, vnímat emoce své i druhých a nebo si protáhnou tělo pohybem do rytmu básničky či písničky. 

Mohlo by vás také zajímat: Třídní projekty v mateřské škole, Cesta do pohádky, Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

Ukázka:

Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme Miroslava Baxová

Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme Miroslava Baxová

Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme Miroslava Baxová

Miroslava Baxová je učitelka mateřské školy. Kromě literatury o předškolní výchově se řadu let věnovala loutkovému divadlu. V Portále vyšla její kniha Aby nás to spolu bavilo celý rok.

Knihu Hrajeme si, nezlobíme, o světě pak leccos víme můžete zakoupit na našem e-shopu

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru