Pedagogické semináře

Jóga s dětmi I - základní (9-12 hod.)

29.10.2024, 9-12 hodin 1050 Kč
Portál, Klapkova 2, Praha 8 Ing. Věra Síta Rojová

Poznejte základy cvičení jógy s dětmi. První ze třech navazujících dílů vám objasní metodiku cvičení jógy s malými dětmi. Jóga pomáhá u dětí posilovat soustředění, pozitivní vztahy, obratnost a držení těla. Jógové pozice působí na správné držení těla a udržují rovnováhu důležitých životních funkcí. Cvičení jógy umožní vyjádřit spontánní radost z pohybu, dodá dětem dobrou náladu a naučí je, jak se zklidnit, nebo naopak získat energii. Seminář je inspirací pro učitele MŠ a ZŠ, pro vychovatele, vedoucí a cvičitele jógy, kteří pracují s dětmi. Na semináři získají podněty, jak u dětí posilovat soustředění, pozitivní vztahy, obratnost a držení těla.
Pomůcky: pohodlný oděv na cvičení, jógamatka


z ohlasů účastnic:
...Opět velmi zajímavý a inspirativní seminář. Jógu ráda začlením do programu ve školce. Síta je velmi milá a dokáže přímo předávat pozitivní energii a radost...


Ing. Věra Síta Rojová

Vystudovala Vysokou školu ekonomickou v Praze. Je držitelkou mezinárodního certifikátu pro cvičitele jógy a cvičitelkou II. třídy podle systému Jóga v denním životě, vyučuje pod vedením Mistra Višvagurudžího Paramhanse Svámího Mahéšvaránandy od roku 1992. Vede kurzy pro děti všech věkových skupin i pro dospělé v Jóga centru v Prachaticích, pořádá letní tábory s jógou. V Portále vyšla její kniha Jóga, hry a pohádky.