Při zápisu dětí do mateřské školy jsem se po letech setkala s „absolventem“ naší školky. S manželkou přivedli svoji dceru k zápisu. Společně jsme zavzpomínali, jak Martin chodil k nám do školky, a zajímalo mě, jak se mu daří nyní, protože se přestěhoval z Brna zpět do své rodné vesnice Hovězí. Pracoval v restauracích v Brně jako kuchař, a tak nás napadl společný plán – že s našimi 71 dětmi uvaří pro celou školku.
Začátkem roku 2024 jsme naplánovali italské menu „rajčatová polévka s parmazánovou zavářkou a plněné ravioli s dýňovým přelivem“. Všichni jsme se moc těšili, jak budeme s dětmi pod vedením kuchaře Martina vařit.
Placená zóna
Předplaťte si časopis a od dalšího vydání získáte neomezený přístup k článkům publikovaným od r. 2005 až do současnosti.