Přijďte na jarní Evolution

Psychologie dnes je již druhým rokem mediálním partnerem festivalu Evolution v Praze (22.3. - 24.3.), který je zaměřen na alternativní životní styl, zdraví a duševní rozvoj. Na Holešovickém výstavišti kromě mnoha stánků s ekologickými a přírodními výrobky, doplňky stravy apod. můžete vidět zajímavý doprovodný program. Od meditací, cvičení, jógy, autorského čtení, přes spiritualitu až po přednášky a besedy.


Na jaké hosty se tentokrát můžeme těšit? Psychologii dnes zaujaly tyto osobnosti: Tomáš Rychnovský, který se věnuje léčbě bolestí pohybového systému, rukama a účinnými technikami léčí nejen tělo, ale i duši. Spolu s koučem a psychologem Milanem Studničkou zde budou prezentovat svůj projekt Dovychovat, který má podle jejich slov za cíl ukázat, jak najít radost v situacích, které se zdají být neradostné. Jak změnit automatické negativní reakce na stavy radosti, nadhledu a trvalé pohody. Jak přistupovat ke svému životu, ke svým partnerům i vlastním dětem tak, aby napětí vystřídalo smích…


MUDr. Jan Vojáček je certifikovaným praktikem tzv. funkční medicíny. Působí na klinice Endala a je spoluzakladatelem Institutu funkční medicíny a výživy a jógového studia Jógovna.  Na Evolution pohovoří o epigenetice a funkční medicíně, o léčbě chronických potíží.


Amakua Centrum představí na festivalu koučové Ondra Halama, Daniel Trpák a Jana Hemelíková Baudisová. Fyzioterapeutka a terapeutka Neurofeedback & Biofeedback Eva Kolářová se věnuje diagnostice a tréninku mozkové aktivity pomocí zpětné vazby těla. Na Evolution si připravila téma Frčí i tvůj mozek na alfa vlnách? O Flow, zóně, kdy se vše děje tak nějak samo a o božských alfa vlnách. MUDr. Radan Gocal osvětlí proces podpory imunity a léčení nemocí na základě přírodních látek a poznatků kvantové fyziky.


Ze Sociální kliniky budou na Evolution přednášet psycholožky Yvonna Lucká a Barbora Janečková, na téma Transgenerační trauma z pohledu biosyntézy a Martin Hofman si připravil téma Tělo jako zdroj. Jak ho vnímáme a jak mu dokážeme naslouchat?


A to zdaleka nejsou všichni hosté… Přijďte se inspirovat! Zveme Vás 22.3. - 24.3. na Výstaviště v Holešovicích.


 Další informace na www.festivalevolution.cz