LA! Knížka, která vydává zvuky – zvuky vašeho dítěte

Hervé Tullet v knižní novince LA! nechává prostřednictvím dětí puntíky zpívat, smát se, hádat i křičet.

LA!, Hervé Tullet


Po knížce KNÍŽKA, která rozpohybuje každého hravého, po titulu BARVY, plném různě barevných koleček, fleků a čar, po pracovním sešitě SOUBOJE BAREV, kde se s pastelkou vyřádí nejen hyperaktivní děti, přichází novinka LA!

Malý návod, jak se dá pracovat s knížkou Souboje barev.

Další hravá kniha známého výtvarníka Hervé Tulleta je tentokrát zaměřená na zvuky. Hravou formou, rozpohybovává barevné puntíky, které tentokrát děti doprovázejí zvuky. Velký puntík je velké LA, zatímco malý jen malé la, to dá rozum…

KNÍŽKA  baví nejen malé čtenáře.


Hervé Tullet je francouzský výtvarník, ilustrátor, autor několika bestsellerů v oblasti knih rozvíjejících dětskou kreativitu.

UKÁZKA:



Knížka zábavnou formou naučí děti rozpoznávat tvary, barvy, vyjádřit emoce, posílí jemnou motoriku. Malý čtenář si při „čtení“ knížky hraje s hlasem podle velikosti a pohybu puntíků.

Každé čtení je nové, zábavné, záleží jen na fantazii.

Knihu přeložil Martin Bedřich.

Knihu LA! koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru