Když jde slůně do školy

Laskavá, vtipná a krásnými ilustracemi doplněná knížka pro předškoláky dětem napoví, co se musejí naučit některá zvířátka ve své zvířecí škole. A že to jsou úplně jiné věci, než se učí děti.

null Koupit na e‑shopu

Když půjde slůně do školy, co se tam bude učit? Abecedu? To přece ne. V knížce KDYŽ JDE SLŮNĚ DO ŠKOLY se děti dozvědí, že pro slona může být chobot nosem, brčkem, rukou i hadicí! Učí se sova počítat do sta? Musí zebra umět dny v týdnu? A co žába, potřebuje se umět podepsat? Úhoř se neučí skákat přes švihadlo, ale schopnost plavat pozpátku využije. Zkrátka každé zvířátko se musí naučit něco jiného, ať už je to včela, skunk, housenka nebo ptakopysk.

A co se učí děti ve škole? Přeci číst, psát, počítat a dělit se s kamarády.

Knihu přeložila Marie Těthalová. 


UKÁZKA:


Ellen Fischer byla dvacet let učitelkou mladších školních dětí a nyní je oblíbenou autorkou dětských knih.

Knihu Když jde slůně do školy koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru