Vánoční jedlička a v ní skřítek Jedlička, nový příběh od Zuzany Pospíšilové

Blíží se Vánoce, a tak se tatínek vydá pro stromeček. Když ho přinese, začnou se ale dít zvláštní věci. Co to jenom spolu se stromečkem tatínek přinesl? Kniha Vánoční Jedlička potěší děti od čtyř do osmi let.

Vánoční Jedlička obálka Koupit na e‑shopu

Sourozenci Dorotka a Sam se už moc těší na Vánoce - ale takovéhle Vánoce ještě nezažili. Spolu s vánočním jedličkou totiž tatínek nevědomky přinesl domů i skřítka Jedličku, pořádného jedlíka a vykuka, který umí dokonce čarovat! Dorka se Samem si díky němu užijí ty nejzajímavější Vánoce, jaké si lze představit.

Příběh od známé a oblíbené autorky dětských knih Zuzany Pospíšilové s ilustracemi Michaely Bergmannové je odpočinková předvánoční kniha pro děti od 4 do 8 let, která může těm starším sloužit i jako první čtení.

Zuzana Pospíšilová je dětská psycholožka a autorka řady knih pro děti. V Portále vyšly například knihy Školní strašidlo (2009), Školní detektiv (2010), Školní štěně (2020) nebo Štěpánův podivuhodný stroj (2019).

Michaela Bergmannová se věnuje ilustrování knih pro děti a filmové animaci. Kromě knižní tvorby spolupracuje také s Českou televizí a dětskými časopisy. Portál vydal řadu knih pro předškolní i školní děti s jejími ilustracemi, které jsou plné fantazie, hravé, veselé a mezi dětmi velmi oblíbené.


Ukázka:

Knihu Vánoční Jedlička koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru