Poznej s námi Česko – zábavný a didaktický sešit plný doplňovaček, luštění a dokreslovaček

Originální autorský pracovní sešit Poznej s námi Česko tvoří tematické dvoustránky, na kterých se děti seznámí s Českou republikou – hlavním městem, státními symboly, hymnou jednotlivými kraji, jejich přírodou, historií, zvyky, tradicemi apod.

Znalosti o naší zemi si děti procvičí formou zábavného luštění, dokreslování a doplňování. Průvodcem jim při tom je chlapec Jirka Čech, který se svými rodiči rád poznává krásy naší vlasti. Autorka se snažila přiblížit nejznámější a nejzajímavější místa a stavby v Čechách, na Moravě i ve Slezsku. 

Didaktický sešit pro malé školáky využijí pedagogové při výuce a aktivní rodiče se svými dětmi. Poznej s námi Česko jsme přichystali právě v rok výročí naší stoleté dámy - republiky. Nevěříte? Vydejte se s námi Po stopách stoleté dámy.



Ukázka



MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Další knihy a pracovní sešity Ivy Novákové.


Iva Nováková je absolventka střední odborné školy výtvarné, zaměřuje se na tvorbu pro děti. Je autorkou zábavných a didaktických doplňovaček, hádanek, omalovánek a vystřihovánek. V Portále vyšly mj. její knihy Zábavný pravopis, Víš, co čteš?, Čtu a vím o čem, Počítej a lušti a Anglicko-české doplňovačky, První čtení s počítáním


Sešit Poznej s námi Česko můžete koupit na našem e-shopu.



Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru