Bůh je tady všude, ukazuje dětem naše nová kniha

Kniha Jany Zajícové Bůh je tady! vede děti nenásilnou formou k hledání a nacházení toho, jak nám Bůh dává o sobě vědět. Vychází při tom z přirozeného dětského světa a boží působení ukazuje na osobách, věcech a jevech, které děti dobře znají: máma a táta, sourozenci, jídlo, rostliny a zvířata, voda...


Kniha není klasickou „obrázkovou Biblí“, která pouze pomocí obrázků převypravuje biblické příběhy. Kniha Jany Zajícové je spíše pomůckou, která dává podněty a nápady, jak vést s dětmi raného školního věku rozhovory o víře. Ukazuje, kde všude si děti mohou všímat božího působení a uvědomovat si spirituální přesah ve svém každodenním životě a pomocí krátkých otázek a převyprávěných úryvků z Nového zákona nabízí dětem a případně i dospělým rámec k povídání o hlavních tématech křesťanství.

Knihu doprovází ilustrace Magdaleny Bořkovcové.

Jana Zajícová vyučuje na Vyšší odborné škole JABOK a věnuje se pastorační činnost, vedení katechezí a vyučování náboženství. V minulosti pracovala mj. jako redaktorka Magazínu AD.

Knihu Bůh je tady koupíte na e-shopu


Ukázka:



Mohlo by Vás také zajímat: Spirituální výchova v rodině.



Knihu Bůh je tady koupíte na e-shopu obchod.portal.cz

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru