Modrá hodina - hodina, kdy vylétají netopýři a dráčci

Nová pohádková kniha Alžběty Dvořákové vypráví o bytostech, které přicházejí na svět ze snů lidí a zvířat, o netopýrech, kteří na půdě vychovávají svá mláďata a ochotně se ujmou i jednoho malého dráčka, o dvou sourozencích na letních prázdninách, o jejich dědečkovi a o zvláštním tvorovi, jenž se jmenuje Medrysous.

Modrá hodina - obálka

Že má děda, ke kterému přijeli sourozenci Eliška a Martin na prázdniny, na půdě netopýry, to ještě není nic zvláštního, i když, hlavně pro Elišku, to není nic lákavého. Jenže když se záhy ukáže, že s netopýry bydlí i malý modrý dráček... To už zvláštní být začíná. Co je zač? Kde se tam vzal? A jakto, že - mluví lidskou řečí? Záhad přibývá a dobrodružství na sebe nenechá dlouho čekat!

Knížka je určena dětem mladšího školního věku.

Alžběta Dvořáková je spisovatelka a lektorka. V Portále vyšly její knížky Nanukova dobrodružství, Herkules a strašidla a Herkules na zámku.

Knihu Modrá hodina koupíte na našem e-shopu.

Doporučujeme také: Herkules na zámku.


Kupte svým dětem mladšího školního věku i další zábavné a čtivé knížky, třeba Ve škole se dějou věci od Fridy Nilsson!


Knihu Modrá hodina koupíte na našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru