Kampak jedou Pepa s Edou? Přece na prázdniny!

Sloník Eda a opičák Pepa jsou zpět a připravují se na prázdninové cesty plné dobrodružství. Třetí pokračování úspěšných leporel pro nejmenší se tentokrát zaměřuje na etiketu během cestování.

Kampak jedou Pepa s Edou? Vendula Hegerová leporelo dětská knížka etiketa pro nejmenšíPrázdniny začínají a s nimi přichází nespočet dobrodružství, která čekají na Pepu a Edu. V novém leporelu KAMPAK JEDOU PEPA S EDOU? od autorky a ilustrátorky Venduly Hegerové se čtenáři opět setkají s těmito veselými kamarády, kteří je provedou různými prostředími a situacemi, kde nebude nouze o zábavu a poučení.

Oblíbení hrdinové, které děti znají již z předchozích dílů, se po konci školního roku vydávají na letiště, kde prozkoumávají všechna zákoutí a učí se, jak bezpečně cestovat. Následně nás zavedou do hotelu, na pláž, do kempu, na hrad, na loď a do letadla, kde si užijí spoustu legrace a objevují kromě starých známých i nová zvířátka, která se k nim na cestách přidávají. Každá dvoustránka skrývá nové příběhy a patálie, které pobaví malé i velké čtenáře.

Pepo! Ty popleto! Hegerová, Vendula  Portál, 2021Obrázková etiketa pro nejmenší. Pepo! Ty popleto!

Kniha nejen baví, ale také nenásilně učí děti o bezpečném chování na cestách, ohleduplnosti k ostatním a šetrnosti k životnímu prostředí. Prostřednictvím jednoduchých, ale poutavých příběhů se děti dozvědí, jak se chovat v různých situacích, a navíc si procvičí pozorovací schopnosti při hledání jednotlivých zvířátek na barevných ilustracích. Nové leporelo pro děti od dvou let je tak skvělým společníkem pro všechny malé cestovatele, kteří se těší na prázdniny plné zážitků.






Ukázka:

Kampak jedou Pepa s Edou? Vendula Hegerová leporelo dětská knížka etiketa pro nejmenší

Kampak jedou Pepa s Edou? Vendula Hegerová leporelo dětská knížka etiketa pro nejmenší


Vendula Hegerová je úspěšná a oblíbená ilustrátorka a autorka dětských knih. Vystudovala Vyšší odbornou školu grafickou v Jihlavě, kde také po studiích několik let působila. K ilustracím pro děti se dostala hlavně díky zakázce na vyzdobení dětského oddělení Jihlavské nemocnice. Radost, kterou svými dekoracemi způsobila, ji přesvědčila, že právě děti nejvíce ocení její veselé obrázky. Je to mnohostranná výtvarnice, která má na svém kontě leporela, komiksy, animovaný film, designy pokojíčků, přáníčka, ale nejvíce samozřejmě knížek. S jejími ilustracemi v Portále vyšlo mnoho knih určených pro předškolní děti a pro začínající čtenáře. Autorsky Vendula Hegerová vytvořila leporela Edo! Ty neposedo!, Pepo! Ty popleto! nebo vánoční sešit plný aktivit Jé, Ježíšek!


Knížku KAMPAK JEDOU PEPA S EDOU? zakoupíte na našem e-shopu.


Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru