Kulihrášek a Budulínek v jedné knížce!

Další oboustranná knížka výpravně ilustrovaných pohádek pro nejmenší je tu! Tentokrát se v ní „skoro potkají“ Kulihrášek a Budulínek. A co myslíte? Poslechne konečně Budulínek babičku a dědečka a chytré lišce opravdu neotevře?

Kůzlátka, Dvě pohádky, Vladimír KrálUž jste četli Dvě pohádky a Kůzlátka?


Kniha Kulihrášek a Budulínek navazuje na známou řadu dvojitých pohádek Kůzlátka a Dvě pohádky. Jejich kouzlo stojí především na textech známých lidových pohádek a tentokrát i jedné autorské Márie Ďuríčkové - o malém, ale chytrém Kulihráškovi, který nejen dokáže tatínkovi donést na pole těžký oběd, ale přelstí i bohatého knížepána.
A Budulínek? Opět se nechá nalákat vychytralou liškou, která ho sice povozí na ocásku, ale... ?!
Kniha jistě upoutá a okouzlí podmanivými a výraznými ilustracemi Vladimíra Krále, slovenského designéra, scénického výtvarníka a režiséra animovaných filmů.

FOTOUKÁZKYKulihrášek a Budulínek, Vladimír Král, Mária ĎuríčkováKulihrášek a Budulínek, Vladimír Král, Mária ĎuríčkováKulihrášek a Budulínek, Vladimír Král, Mária ĎuríčkováKulihrášek a Budulínek, Vladimír Král, Mária ĎuríčkováKulihrášek a Budulínek, Vladimír Král, Mária ĎuríčkováKulihrášek a Budulínek, Vladimír Král, Mária ĎuríčkováKulihrášek a Budulínek, Vladimír Král, Mária Ďuríčková

Knihu Kulihrášek a Budulínek koupíte v našem e-shopu.

Portál byl založen v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřil především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.  

Přidejte se do newsletteru