Netradiční pololetní prázdniny v ŠD Hulín


Stalo se již tradicí, že za pololetní vysvědčení nejmladší školáky chválí a odměňují nejen rodiče, učitelé, ale i vychovatelky ŠD v Hulíně. Každoročně pro naše svěřence z 1.–3. tříd pořádáme v den pololetních prázdnin výlet do nedaleké Kroměříže.


Téměř padesát dětí se projelo vlakem, což mnozí ocenili daleko víc než běžnou jízdu autem. Kluky a holky lákala především návštěva plaveckého bazénu v Kroměříži, kdy po soustředění s docílením co nejlepšího vysvědčení se s radostí a dětskou dravostí pustili do průzračné a osvěžující vody krytého bazénu. Dovádění, hry s pěnovými pomůckami, skluzavka či skoky do vody – hravé činnosti všechny přesvědčili, že jsme s sebou přivezli nebojácné VODOMILY. Po usušení a převlečení děti dodaly svému tělu ztracenou energii a sílu chutnými a vydatnými svačinkami od maminek. Cestou zpět ve vlaku byla vidět drobná únava malých plavců, avšak z očí zářila jiskra spokojenosti a radosti z příjemně prožitého prázdninového dne s ostatními dětmi.


Chtěli bychom poděkovat panu Ing. Petru Opravilovi za dlouholetou spolupráci, vstřícnost a laskavost při organizování a uskutečňování rekreačního plavání dětí ŠD v době vedlejších prázdnin.


Za kolektiv vychovatelek ŠD


Eva Formánková, ZŠ Hulín 


 


-red-