V létě jsme na vrcholu sil

V přírodě proběhnou v rámci jednoho roku čtyři kreativní rytmy. Chcete-li prožívat naplněný život se spoustou energie, je třeba zrcadlit ve svém životě to, co se děje v přírodě.

Podzim nás vede ke zhodnocení života, zbavení se nepotřebného a naplánování toho, co chceme uskutečnit příští rok. Zima nás vede k hloubkovému odpočinku, stažení se domů, k úklidu, vytřídění nepotřebného a připravení  „půdy“ na jarní boom v našem životě. Jaro nás vede k rozpuku, zve nás do akce a k realizaci našich snů a projektů.  Co v létě? Léto je symbolem harmonie dvou sil – jinu a jangu, mužského a ženského principu, které se právě v létě snoubí.  V létě jsme na vrcholu našich fyzických sil. Je to ideální čas, abychom se opravdu opřeli do svých projektů a dovedli je do vítězného konce. Je dlouho světlo, přirozeně se budíme ráno dřív a energie z přírody přímo sálá.V zemědělství je to čas té nejvyšší aktivity. Pokud chcete maximalizovat svůj kreativní potenciál, dotáhnout něco velkého, například dopsat knihu, spustit e-shop, otevřít meditační centrum, využijte silnou dovršovací energii.    Výborně se daří mezilidským vztahům, jsme v tomto období přirozeně společenští, extrovertní, a tak se dobře navazuje nová profesní spolupráce.

Placená zóna

Blanka Vun Kannon

pracovala jako auditorka ve fi rmách v ČR a USA, než si prošla osobní zkušeností vyhoření, které jí v třiceti sedmi letech přimělo zcela změnit svůj život. Stala se lektorkou feng-šuej a pomáhá ženám všech generací začít si více věřit, nebát se změny a vytvořit si domov a život podle svých představ. Napsala o tom knihu Návrat domů (Smart Press, 2019).