Dyskorunka 2018


DYS-centrum Praha® z. ú. zve na tradiční prodejní výstavu a odbornou konferenci Dyskorunka 2018 aneb „škola (čtení) k žití“. Konference je tradičně věnována žákům se specifickými poruchami učení a chování. Učitelé i rodiče zde naleznou inspiraci také pro každodenní práci i pro zábavné učení se žáky všech věkových kategorií, bez ohledu na jejich speciální potřeby.


Výstava se každoročně zaměřuje na prezentaci a prodej publikací, pomůcek a počítačových programů pro předškolní přípravu, pro výuku na 1. a 2. stupni základních škol i pro střední školy. Součástí celé akce je rovněž odborná konference akreditovaná MŠMT ČR věnovaná vzdělávání dětí, žáků a studentů se specifickými poruchami učení. V průběhu přednášek, seminářů a dílen budou představeny aktuální trendy ve vzdělávání, nově vzniklé metody, pomůcky, pracovní listy i učebnice pro uvedenou cílovou skupinu. Konference bude zahájena slavnostním křtem publikací se související tematikou za přítomnosti autorů. Celá akce je určena odborné i laické veřejnosti. Prosíme, sledujte webové stránky – www.dyscentrum.org, kde budou průběžně zveřejňovány další informace v záložce DYSKORUNKA. 


Výstava a konference se konají 22. 11. 2018 od 9.00 do 17.00 na adrese Karlínské náměstí 7, Praha 8 (Karlínské spektrum – DDM hl. m. Prahy). Vstupné – 300 Kč (200 Kč pro studenty do 26 let po předložení studijního průkazu). Vstup na prodejní výstavu je zdarma. 


Přihlášky pro účastníky konference i pro vystavovatele jsou k dispozici na http://www.dyscentrum.org/dyskorunka.


-red-