Výsledky výtvarné soutěže

Děkujeme všem, kdo zaslali do výtvarné soutěže dětské obrázky, a především pak dětem, které je nakreslily a namalovaly. Množství zásilek s obrázky bylo ohromující, redakci zaplnily vysoké stohy obálek a balíčků, ve kterých se skrýval svět kolem nás, což bylo téma výtvarné soutěže. V mnohých zásilkách se nacházely i milé dopisy od pedagogů mateřských škol a školních družin.


Leona Niklová ze ŠD v Nošovicích napsala: „Zdravíme všechny a posíláme obrázky, které vytvořily naše děti. Myslíme si, že i sluníčko a jeho teplo a světlo patří do světa kolem nás. Líbí se mi váš časopis, ráda si přečtu mnoho zajímavého a čerpám také zajímavé nápady. Mějte se hezky.“ Třída Žabek z MŠ v Ostravě-Porubě složila dokonce básničku: „Kolem nás je velký svět. Není třeba mnoho vět. Nebyl by bez pochopení a také bez lásky, a my jsme poslali obrázky.“ Děkujeme!


Ředitelka MŠ Uherský Brod-Těšov píše: „Váš časopis Informatorium 3–8 je již dlouhá léta naším pomocníkem a inspirátorem a do dalších ročníků vám přejeme i nadále spoustu dobrých nápadů a tvůrčího elánu.“ Budeme se snažit! Učitelky MŠ Ivaň napsaly: „Jsme malá jednotřídní mateřská škola na vesnici, ale Informatorium 3–8 nám už mnoho let dodává inspiraci a mnoho informací. Rádi jsme přispěli obrázky. Děkujeme a přejeme spoustu čtenářů.“ V dopise, který dorazil taktéž z Ostravy-Poruby, píše učitelka Hana Stanovská: „Vážíme si vaší práce, podnětů, názorů, odborností a zdravého rozumu. Přejeme vám úspěšnou práci a mnoho spokojených čtenářů“.


Gratulace vítězům!


Na slíbený dárek se mohou těšit děti z následujících mateřských škol a školních družin:


·         ŠD při ZŠ Nošovice


·         MŠ Doloplazy


·         MŠ Bílovice


·         MŠ Horní Lideč


·         MŠ Mírov


·         MŠ Pravonín


·         MŠ Merklín


·         MŠ Sosnová, Třinec


·         MŠ V Domcích, Louny, ZŠ a MŠ Jince


·         MŠ Pastelka, Milevsko


·         MŠ Měrovice nad Hanou


·         MŠ Národní, Warnsdorf


Prosíme pedagogy jmenovaných škol, aby dárky předali dětem. V zásilce bude uvedeno jméno vítěze. Ostatní se mohou těšit z vítězných obrázků, které najdete v tomto a následujícím čísle Informatoria 3–8.


Děkujeme všem za účast a těšíme se na další soutěž!


Mgr. Marie Těthalová


-red-