Co chcete, to můžete mít

Co nás v životě oslabuje? Jak v sobě aktivovat přirozené zdroje a nalézt naplnění? Hypnoterapeut Libor Činka odhaluje chybné myšlenkové vzorce a nabízí účinná řešení.

Podívejte se sem. ZAČNE jedno z největších dobrodružství vašeho života. Ještě nemusíte vědět, že to bude něco jako najít grál. Už jste připraveni?

Jakmile se plně soustředíte do tohoto bodu, vaše okolí se začne rozmazávat s každým vaším dalším výdechem. Okolí se bude rozmazávat, jemně průsvitnět. Postupně, anebo náhle bude všude kolem tma jako v kině. Při čtení řádek jako na plátně začnete vidět svůj NOVÝ život. Ale ne hned všechno. Vaše podvědomí rozhodne o změnách, které se začnou dít v průběhu rozvíjejícího se hypnotického transu. Budete cestovat v čase k důležitým zdrojům. Může to být, jako když jdete mezi kopci a údolími, anebo to může být, jako když jedete výtahem, anebo to může být, jako když se nacházíte v kokpitu kosmické lodi. TRANSportujete se v čase a prostoru. 

Dovolte si představu, že ovládáte umění hypnózy. Jste člověkem, který dokáže komunikovat tak, že podvědomí posluchačů vezme vaše slova za mnohem důležitější než slova jiných lidí. Podvědomí osoby, ke které promlouváte, vnímá význam toho, co sdělujete, jako natolik zásadní, že i když si její vědomí říká, že může odporovat, druhá část naplňuje návrhy hypnotizéra.


Placená zóna