Psychowalkman místo léků

Cítíte stres, únavu, úzkosti, nespavost nebo depresivní nálady? Použijte místo léků psychowalkman, radí psychologové a lékaři. Používání psychowalkmanu, odborně AVS přístroje, vyhledávají nemocní i zdraví lidé - pomáhá totiž v mnoha oblastech.

,,Trpěl jsem dlouhá léta nespavostí a musel bral prášky. Až jsem vyzkoušel AVS přístroj a nespavost byla za dva týdny pryč! Ráno odpočatý jako nikdy předtím,“ popisuje pádesátiletý advokát Tomáš Tvrdík.,,Takové výpovědi jsou celkem typické. V našem středisku používáme AVS přístroje od roku 1998 a v dnešní době je doporučujeme většině klientů na srovnání psychiky,“ říká prim. MUDr. Jan Cimický, CSc.

S AVS přístrojem můžete kromě odstranění psychických potíží také zrychlit učení, odstranit bolest, trému, alergie nebo se naučit meditovat. Nasadíte si sluchátka, kde uslyšíte zvuky nebo hudbu a speciální brýle, kde pulzují barevná světla. Na ovládací jednotce si vyberete program, např.,,Rychlý spánek“, a stisknete start. Během programu, který trvá několik minut, změní světelné a zvukové impulzy pomocí frekvence vaše biorytmy.

Naladí mozek a tělo do stavů, které jsou zapotřebí -tedy v tomto případě do hlubokého spánku. Stejným způsobem dosahuje AVS přístroj i dalších účinků, mění se,,pouze“ frekvence, kterou přístroj vysílá.

Vypadá to jako sci-fi, nebýt toho, že na vývoji technologie AVS (AVS Z audiovizuální stimulace) se podílelo několik vědeckých týmů z celého světa, včetně NASA a dvou nositelů Nobelových cen. Používání AVS přístrojů je zcela bezpečné, a tak zůstává jedinou nevýhodou určitý nezvyk. Uživatelé oceňují zejména vysokou účinnost. Tu v ČR garantuje odborný dodavatel, společnost Galaxy. Dováží k nám několik modelů, také nejlepší AVS přístroj na světě, Laxman, kterým se chlubí i George Clooney či David Beckham. Tuto biotechnologii lze rozhodně doporučit, zvláště pokud máte psychicky náročný život nebo zaměstnání.

***

Ota Jirák: „Nasadím si sluchátka a brýle a ty zvuky, hudba a fantastická světla mě uklidňují. Psychowalkman používám od roku 1998.“ AVS přístroje neunikly hledáčku celebrit. Mezi zahraniční uživatele patří Demi Moore, David Beckham nebo George Clooney, u nás se mohou používáním AVS přístrojů pochlubit desítky herců a zpěváků, například Tomáš Klus, Lucie Bílá, Marek Vašut či Jan Postránecký. Další jména najdete například na www.psychowalkman.cz.

Známý český psycholog PhDr. Petr Šmolka:,,Při nakumulované únavě a stresu nepřichází odpočinek ani ve chvíli, kdy už odezní největší stres a člověk by si mohl dovolit,vysadit‘. Není ostuda nechat si předepsat lék, ale v těchto případech se dobře osvědčí psychowalkman.“