Co muži nesnášejí na ženách... a ženy na mužích

Co muži nesnášejí na ženách… a ženy na mužích? O tom by se dala sepsat celá kniha, ale stejně bychom se nedobrali konce. Každý z nás má svůj vlastní, zcela jedinečný seznam absolutních „ne“ ve vztahu s druhým pohlavím. Některé položky na seznamu se ale vyskytují mezi lidmi častěji. Poznáváte je?


Co nemusí muži…


Příliš výrazné líčení a podobně – všeho moc škodí


Co se líbí ženám, nemusí se vůbec líbit jejich protějšku. Přehnaně tlusté vrstvy make-upu vypadají dobře na selfíčkách, partner je ale obvykle nedocení. Nejspíš se bude bát přiblížit, přinejmenším proto, aby se od vás neumazal.


Sdílení intimních témat se všemi


Dokonale protivná vlastnost. Nikdo netouží po tom, aby partnerčini kamarádi, známí a příbuzní znali všechny podrobnosti vašeho intimního života, včetně těch trapných. A to ani v případě, že vám doopravdy drží palce!


Posměšné narážky na expartnera


Jestli máte s expartnerem nevyřízené účty, nechte si to pro sebe. I kdybyste si myslela, že vašemu současnému partnerovi posměšné narážky na nedostatky jeho předchůdce mohou lichotit, pletete se. Co když budete jednou takhle hodnotit i jeho?


Šťourání se v jídle


Vzal vás partner na večeři a vy se upejpavě šťouráte v salátu? Štíhlou linii si hlídejte jindy. Nemusíte se zrovna přecpávat, ale asketické sklony nebývají moc přitažlivé. Jídlo je požitek a vášeň, žádná nuda nad počítáním kalorií.


Stížnosti, fňukání a sebelítost


Trvale špatná nálada, stížnosti na všechno a hledání chyb na všech a ve všem? Na to zapomeňte, pokud nehledáte antikoncepci zdarma. Kdo by chtěl být zatažený do světa, kde je všechno a všichni špatně…


 


Co nemusí ženy…


Monology o vlastní dokonalosti


Máte pocit, že jste středem světa? Možná jste, ale jestli chcete najít partnerku, moc se tím nechlubte. Ženy mají rády úspěšné a sebejisté muže, ale před muži, kteří se příliš rádi poslouchají, se obvykle mají na pozoru.


Přehnaná péče o vizáž


Muže, který chodí na kosmetiku častěji než ony, budou ženy považovat za zajímavý úkaz. Možná si od něj dají i poradit, co se výběru pleťové masky týče. Ale upřímně řečeno, soupeření s partnerem o to, kdo je pěstěnější, je nepřitahuje.


 


 


Kňourání a ublíženost


Máte pocit, že vám svět ubližuje? Rádi se svěřujete na prvním rande s tím, jak vám ublížila bývalá partnerka? Tak tohle vám rozhodně body nepřidá, leda byste narazili na typ milosrdné samaritánky. Všechny ostatní se od vás radši budou držet dál.


Mamánkovství 


Věřte, většina z nás má taky maminku. To ale neznamená, že s námi musí pomyslně chodit i na rande. Partnerku spolehlivě otráví, když ji pozvete na film a při té příležitosti ji informujete o tom, co si o něm myslí vaše maminka.


Buranské chování


Šťouráte se v nose, v restauraci troubíte do kapesníku, chováte se bezohledně k lidem kolem sebe? Jestli jste mentálně uvízli v době pubertální revolty, radši se nad sebou zamyslete. Nikoho kromě paní Shrekové tím neohromíte.


 


 


Placená zóna

-red-