Infografika: Jakou váhu mají valentýnské dárky?

Pro někoho zhůvěřilý svátek konzumu, pro jinému příležitost k příjemně stráveným chvilkám s partnerem. Ať máte vůči svátku zamilovaných jakýkoli postoj, měli byste dobře zvážit, jaké signály tím směrem k protějšku vysíláte. Takže – co se vyplatí vašemu partnerovi pořídit na Valentýna?

Tetování s vaším jménem

Těžko najdete lepší důkaz o tom, že randíte s šílencem. Děsivější snad může být jen spojení jména rovnou i s obličejem. Romantika je jedna věc, ale tohle prostě nic dobré nevěstí.


Nevkusné sexuální pomůcky

Co se hodí na rozlučku se svobodou, není automaticky dokonalý dárek k Valentýnu. Zapomeňte na jedlé spodní prádlo, svítící hračky do postele i archivní pornografii.


Přáníčko

Méně originální už to snad ani být nemůže. Kdo si myslí, že svou polovičku obelstí darováním obyčejného přáníčka, dá najevo především svou lenost…


Jídlo v jakékoli podobě

Vlastním potem a krví vykoupená krmě je velmi hodnotná, ovšem ani pozváním do restaurace nešlápnete vedle. Možná to není nejoriginálnější, ale jídlo na jakýkoli způsob prostě potěší.


Romantický výlet

Možná zvládnete vyrazit rovnou, ovšem jelikož letos Valentýn připadá na středu, bude stačit i poukaz. Romantikou prosycený víkend pomůže každému vztahu, společné zážitky jsou totiž ideálním receptem proti nudě.


Ručně vyrobené dárky

Nekoukejte se na cenovku a užijte si ručně vyrobený, vysoce personalizovaný dárek. Ten totiž ukazuje, že se váš partner opravdu snaží a rozumí vám. Ideální valentýnský dárek!

 


http://www.bitrebels.com/lifestyle/what-your-valentines-gift-says-about-your-relationship-infographic/


-red-